divendres, 8 de novembre del 2013

Premi per a Xarxa Forestal: "El Batefuegos de Oro"

Enhorabona a tots! "Xarxa Forestal" ha estat premiada amb el "Batefuegos de Oro", amb el Primer Premi a la Categoria de Millor Prevenció. 

Recordem que Xarxa Forestal està constituïda per persones de diferents àmbits, que treballen amb un objectiu comú: mantenir els valors dels espais forestals de les Illes Balears. S'actua des de la transparència, amb un esperit de vocació forestal i amb l'esforç d'un ampli equip, "invisible", però amb moltes ganes de divulgar, educar, informar i servir, per als espais forestals de Balears i per a les persones que s'hi interessen. 


Per exemple, durant el passat curs 2012-13 s'han realitzat 288 activitats, amb gairebé 9.000 participants. Han estat 44 xerrades, 68 tallers, 29 repoblacions participatives, 17 visites als mitjans d'extinció, 62 visites al CEFOR, 30 reunions o assessoraments, i la celebració de diferents jornades de participació, com la de Galatzó, el passat Dia Forestal Mundial.

Pel que fa a xarxes socials, ara mateix a Facebook ja tenim 800 seguidors i a Twitter 3.238 (un miler més que abans de l'estiu), a més d'aquest blog. Aquests canals han servit per donar informació, per exemple, sobre prevenció d'incendis, mitjans d'extinció, meteorologia, dades actualitzades de l'evolució d'un foc o d'estadística forestal, etc., a més d'informació de les pròpies activitats a les escoles, xerrades, tallers, concursos, jornades, etc.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada